Support

Usenet client instellingen

Standaard instellingen

Serveradres (hostname): news.hitnews.com
Poort: 119. Connecties 100.

SSL instellingen

Serveradres (hostname): news.hitnews.com
Poort: 443 of 563. Connecties 100

De kracht van gedeelde expertise: Ons Support Forum

Bij Hitnews draait het allemaal om samenwerken en het delen van kennis, ongeacht of je een trouwe klant bent of gewoon op zoek bent naar antwoorden. Ons uitgebreide Support Forum biedt antwoorden op al je technische vragen, geeft je inzicht over onze diensten en toont je onze beste acties. Samen bouwen we aan een waardevolle bron van kennis.

Je krijgt eenvoudig toegang tot het Support Forum door met je huidige gebruikersnaam en wachtwoord in te loggen. Ben je nog geen lid? Geen probleem. Je kunt ook gewoon op onderstaande registratieknop klikken en zelf vrijblijvend een account aanmaken om zo gebruik te maken van het forum.

Heb je een topic geplaatst op het forum of gereageerd op iemand anders dan wil je uiteraard weten hoe het daarmee staat. Zorg ervoor dat je een actief e-mailadres hebt ingesteld. Op deze manier krijg je automatisch een e-mail als er een reactie geplaatst is.

Heb je een probleem met je account, een vraag over een betaling of over je instellingen? Maak dan een ticket aan. Op deze manier gaan we veilig om met je gegevens en worden deze niet openbaar op het forum gedeeld.